Re: Can someone help me 
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">any or all of the reasonings between <span style="font-weight: bold">I an the di I.</span>
No star. A no I + I mi deh pon. Cau ebry body know seh I + I = 2. And yu kno seh me an 2 innah nuh nottn.
Same ting wid "Mon". Jah seh ebry ooman fi a <span style="font-weight: bold">man</span> and ebry <span style="font-weight: bold">man</span> fi a ooman. And den Jesus drop een an seh, ebry <span style="font-weight: bold">man</span> fi lef fiim pupa an muma an join wid a gyal.
Now ef wi a change up ih spellin fram Man and staat baal "Mon". Now di yutes dem a go seh seh, well since mi a wan "Mon" and mi a nuh "man", den mi can deh wid wan nex "Mon".
serious ting my yutes...serious....

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tuff Gong</div><div class="ubbcode-body">any or all of the reasonings between <span style="font-weight: bold">I an the di I.</span>
No star. A no I + I mi deh pon. Cau ebry body know seh I + I = 2. And yu kno seh me an 2 innah nuh nottn.
Same ting wid "Mon". Jah seh ebry ooman fi a <span style="font-weight: bold">man</span> and ebry <span style="font-weight: bold">man</span> fi a ooman. And den Jesus drop een an seh, ebry <span style="font-weight: bold">man</span> fi lef fiim pupa an muma an join wid a gyal.
Now ef wi a change up ih spellin fram Man and staat baal "Mon". Now di yutes dem a go seh seh, well since mi a wan "Mon" and mi a nuh "man", den mi can deh wid wan nex "Mon".
serious ting my yutes...serious....