FIVE, count dem, 5 parishes unda curfew
Re: FIVE, count dem, 5 parishes unda curfew
the odda night the Dominican Judge i know as talking abut the crime situation in the Caribbean islands and is comment was how in the islands everybody know everybody business who deh wid who and who was where last night yet when it come to crime nobody know anything.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
me no blame dem richy,
and even when dem have de hot tip lines,
me naa call a soul, me no able yaaa,
caa sometime dem only need fe put 2 and 2 together,
and dog yamm ur suppah,
but......if me tink me can get whey wid it, me wudda drap a dime yes,
rastafari, dat a nuff communities - but i dont blame dem a faaat, lock down dem raaa if dem no know how fe behave - it wudden matter me, after 8pm me naa plan fe go nowhey
<span style="font-weight: bold">
Curfews imposed in 5 parishes
Thursday, May 24, 2012
CURFEWS were imposed in five parishes last night.
They will remain in effect until 6:00 pm tomorrow.
In St Andrew, curfews are in Grants Pen, Castle Heights, Kintyre, African Gardens, Tavern, Jungle 12, Bryce Hill, Nannyville and Bottom Rome.
In St James, curfews are in Salt Spring, Granville, Flanker, Rose Heights and Hendon.
In Kingston, curfews are in Southside, Bayshore Park and Rockfort.
In St Catherine, curfews are in Park Heights, Portmore Lane, Naggo Head, Newlands, Central Village and Waterford.
Curfews are also in Gordon Pen Ellerslie Pen, St Johns Road, Job Lane, Lauriston, Dela Vega City, Wynters Pen and Lakes Pen.
And in Westmoreland, curfews are in Bethel Town and Grange Hill.
During the hours of the curfews, all persons within the boundaries are required to remain within their premises unless otherwise authorised in writing by the members of security forces in charge of enforcing the curfews.
Read more: http://www.jamaicaobserver.com/news/...#ixzz1voVYmxab</span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"></div></div>
curfew fe wat
iss jamaica still undar dat state aff emergencee dissorder ting dat bruce used fe justifii de tivoli massacre?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"></div></div>
curfew fe wat
iss jamaica still undar dat state aff emergencee dissorder ting dat bruce used fe justifii de tivoli massacre? </div></div>
no blacks, ja is not under no SOE, its just a curfew ting....if the bad boys dem in de area a gwaan too bad, dem come out wid dis, fe keep dem off the streets, its a good thing as far as me concern
and tivoli ppl did a ask for that massacre as u put it, u feget, ME WE DED FE DUDUS