so u know seh bread a go go up...mercy wen di people tek to di street ala French Revolution ovah dem hardo bread...GP can be di Bastille fi put all di politician dem een...
now egg farmers a lick out gainst fi dem gct ...mercy...Portia seh is di JLP put har in dis position n she wi get bak to us by Monday...ah sah...but wen she was in Opposition she seh di JLP was wrong fi charge all whe she a charge now n vowed to repeal ...instead a repeal di electric lite charge it gawn up...n still di people siddung n naw seh nutten...not one road block r one tyre fyah ...is like dem stunned
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.