Ride!
........Morning/afternoon (((JaPeeps)))
............how tings?
..........well.........you know the drill!
.........so I am keeping it short and sweet
............<span style="font-weight: bold">whatever you have plan for the day...........make it a great one!.........stay safe and give thanks!</span> 

........Morning/afternoon (((JaPeeps)))
............how tings?
..........well.........you know the drill!
.........so I am keeping it short and sweet
............<span style="font-weight: bold">whatever you have plan for the day...........make it a great one!.........stay safe and give thanks!</span> 

shi still a sleep now but shi soon roll een an gwaan like shi innocent.
No more horse here but I was using the shed as a potting shed. wah!

the Breakfast Tacos!
I got back in the house in one piece a daze, the way the sun did wear me out. Mi just go bade and pass out inna bed. At one point in my sun-worn, humidity-blanched stupor, mi a dream sey mi inna Mexico City and one 'ductor a bawl out "Whitehall Ave! New Kingston! Fes!" So mi ask him which bus a go Fes and him sey dah one dey and pointed to a blue bus. Mi still a sleep and then mi si one tall man in a white shirt a look dung pon mi... mi mek one big leap outta the bed. Not a soul. dwl! And that was my queue to get up and get some things done for the day.
@ the humidity and heat .....