Re: Why do Jamaicans run so fast (CBC)
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Funny enough the language and articulation of the young boys from JC was the 1st thing I picked up on as well. I guess dem cut out speech classes
Yes likkle miss Trudy was a dear to watch
The theory of the metabolism of oxygen makes sense
I did cringe when I saw the US college recruiters watching though.. but when u need an education u do what u have to do </div></div>
Kia dis has been my main problem wid the focus on sports , music, modelling ....n did u note an air of cockiness wid some wen dat 4 x 1000 JC team spoke after the medal ceremony...bad enuff his English sucked but dem under dem breath comments showed dem already tink dem a big ting...
even between Vilma n the geneticist u could hear some language use difference...n both spoke with Jcan accents so is not twangin cost it...fi a univeristy lecturer i guess i neva expect to hear di geneticist seh 'dose' etc...call me a purist at best n a snob at the least..wat can i say...teachers suppose fi speak betta dan pupils in my books
but Miss Trudy going places n Missa Bolt made the point fi all fi see...him STILL in him own bizniz....is Usain is di runner...
given di Forbes report re di son mi mind did run pon di parents hoping so fool no try a ting wid dem fi get money from Bolt...dat is how tings bad a yaad dat all dat come to mind in di midst of hoping fi oddas get tru
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">Funny enough the language and articulation of the young boys from JC was the 1st thing I picked up on as well. I guess dem cut out speech classes
Yes likkle miss Trudy was a dear to watch

The theory of the metabolism of oxygen makes sense
I did cringe when I saw the US college recruiters watching though.. but when u need an education u do what u have to do </div></div>
Kia dis has been my main problem wid the focus on sports , music, modelling ....n did u note an air of cockiness wid some wen dat 4 x 1000 JC team spoke after the medal ceremony...bad enuff his English sucked but dem under dem breath comments showed dem already tink dem a big ting...
even between Vilma n the geneticist u could hear some language use difference...n both spoke with Jcan accents so is not twangin cost it...fi a univeristy lecturer i guess i neva expect to hear di geneticist seh 'dose' etc...call me a purist at best n a snob at the least..wat can i say...teachers suppose fi speak betta dan pupils in my books

but Miss Trudy going places n Missa Bolt made the point fi all fi see...him STILL in him own bizniz....is Usain is di runner...