Going in front of a black audience and saying he wants to repeal "Obamacare"...
Looks like he's gonna go hard this election...Obama in for a real fight
I may not like his policies and his secretive bank accounts but I have to give him credit for doing it. It is calculated though. He wanted to rev up a "base" of people who saw him get booed. Give him credit for at least going there and not changing his message.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: jah_yout</div><div class="ubbcode-body">Going in front of a black audience and saying he wants to repeal "Obamacare"...
Looks like he's gonna go hard this election...Obama in for a real fight
natt cahoonas. smart politrixx. oyinbo luv wen blakks boo oyinbo candidates cah itt show oyinbo dat imm natt bowinn to blakks. itt like bill dissinn sistah souljah infront aff de rainbow coalition ar mixxed race man speech dissinn wright. itt oww de game being played cah de realitee iss dem natt chattinn to blakks dem chattinn att dem to appeal to oyinbo.
imm raisinn more money dan mixxed race man soo dat meen oyinbo widd money backinn rommney
True talk...but check it; the thing a heat up because the previous repugnicans Neva dare wade into those waters...
The man have balones...gonna be interesting for sure. Amerikkka is at a crossroads
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">all a it orchestrated nuh mek dem fool yuh, dem ahreddy kno who a guh win.
It is written. </div></div>
No, Fiyah...
Dem cyaa fool wi up. But it's still gonna be a rhaatid campaign. The camps dem a guh duh bakkle--- at least in public
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">all a it orchestrated nuh mek dem fool yuh, dem ahreddy kno who a guh win.
It is written. </div></div>
dem share it wid you?
so who goin to win?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">As long as Obama keep doing what de banksters want him fi duh, him two foot ahreddy inna de door cockup pan de desk come decembah </div></div>
yuh a hedge yuh bets
so romney wont do that they want too?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">Yes but dem need de chocolate face eendeh fi keeep black ppl quiat fi de ress a de onslawt on Africa </div></div>
so dem jus start the onslaught since Obama get in?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">wall st prefers romney. suh how illuminati a guh work that out ? </div></div>
Dem a play game wid unno Romney cyaan duh tuh Africa what Obama cyan
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">Yes but dem need de chocolate face eendeh fi keeep black ppl quiat fi de ress a de onslawt on Africa </div></div>
so dem jus start the onslaught since Obama get in? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: RichD</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah</div><div class="ubbcode-body">Yes but dem need de chocolate face eendeh fi keeep black ppl quiat fi de ress a de onslawt on Africa </div></div>
so dem jus start the onslaught since Obama get in? </div></div>
Africom mi tawkin bout </div></div>
Obama create africom?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.