To me seem more deadstock than the repugnican dem own...the demon-crats dem a weak out or wha...then again the big guns nuh wheel out yet
Anyone watching the Democratic National Convention
Re: Anyone watching the Democratic National Convention
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">Another great speech by Pres Bill Clinton. He broke it down so that even di goats could understand it. </div></div>That is one of the weaknesses Obama has. One of not being able to speak in language of the common man. The other is not understanding the mrchanics of the problems to the point where he can explain it in his own words.
it's rather comical that ppl believe de crap spewed by anyone at these conventions.
Dem mek yuh feel like "YEAH YEAH", dat dem bin di deh fi yuh, dem a guh dehya fi yuh even more, dem need yuh ya ya ya and den de day aftah de acceptance speech, not one a dem giva rats batty bout any a unno.
Mi si de ooman lass nt (de gm worker) an mi could tell seh she nevah write har speech, wasn't speaking from de hawt and was reading from a teleprompter. Mi hadfi tunn dat sh!te off
Unno americans are so easily moved an dem kno dis, so easily bought an unno show dis. Where are your demands, what do you want these ppl to do for you? And don't come wid fix de, economy caz dem cyaan
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">it's rather comical that ppl believe de crap spewed by anyone at these conventions. </div></div>
I agree. How can people be so damn stupid.
Unlike some people in our community, I can NOT afford to be sooooooo jaded that i am willing tuh cut my own throat to spite my face.
Dis is one of di reason why Black people are taken for granted. Many ah wi have checked out of the process and have forgotten how to come together as a block. Some of us can't see past out Blackness, in other words, anything that is non-Black is automatically evil, and anything Black is totally in our corner. Sorry, I am one who tink for myself and do not subscribe to any so-called Leader. I vote base on issues, not name recognition. No permanent political friends, only permanent political interest. Some of these same Caribbean folks out there, that make the most noise, don’t even bother to go out and cast their vote on things that will impact their lives, now and in the future. They don’t even tek di time tuh understand di ramifications, of their inactions. Some ah wi make ah lotta noise an noh follow it up wid positive actions.
How foolish is that?
Mi tek voting very serious, too many people died fi it. Yes, mi know is ah cliche. One clueless ooman pan dis board, actually told mi, "noh badda com wid dat foolishness inna har ears".
Now mi ah step dung offa mi soap-box.
Re: Anyone watching the Democratic National Conven
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJahI</div><div class="ubbcode-body">it's rather comical that ppl believe de crap spewed by anyone at these conventions.
Dem mek yuh feel like "YEAH YEAH", dat dem bin di deh fi yuh, dem a guh dehya fi yuh even more, dem need yuh ya ya ya and den de day aftah de acceptance speech, not one a dem giva rats batty bout any a unno.
Mi si de ooman lass nt (de gm worker) an mi could tell seh she nevah write har speech, wasn't speaking from de hawt and was reading from a teleprompter. Mi hadfi tunn dat sh!te off
Unno americans are so easily moved an dem kno dis, so easily bought an unno show dis. Where are your demands, what do you want these ppl to do for you? And don't come wid fix de, economy caz dem cyaan</div></div>
stapp eeth yuh a gawn like canadian better
republikkkans lies outright ann demonkkkrats ar bettar att usinn de truth to decieved. billarree iss a piece aff wukk imm add sum eediat blakk peeps cheerinn fii imm policies dat targitted blakks negativelee
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">Unlike some people in our community, I can NOT afford to be sooooooo jaded that i am willing tuh cut my own throat to spite my face.
Dis is one of di reason why Black people are taken for granted. Many ah wi have checked out of the process and have forgotten how to come together as a block. Some of us can't see past out Blackness, in other words, anything that is non-Black is automatically evil, and anything Black is totally in our corner. Sorry, I am one who tink for myself and do not subscribe to any so-called Leader. I vote base on issues, not name recognition. No permanent political friends, only permanent political interest. Some of these same Caribbean folks out there, that make the most noise, don’t even bother to go out and cast their vote on things that will impact their lives, now and in the future. They don’t even tek di time tuh understand di ramifications, of their inactions. Some ah wi make ah lotta noise an noh follow it up wid positive actions.
How foolish is that?
Mi tek voting very serious, too many people died fi it. Yes, mi know is ah cliche. One clueless ooman pan dis board, actually told mi, "noh badda com wid dat foolishness inna har ears".
Now mi ah step dung offa mi soap-box. </div></div>
Re: Anyone watching the Democratic National Conven
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blakkgiant</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJahI</div><div class="ubbcode-body">it's rather comical that ppl believe de crap spewed by anyone at these conventions.
Dem mek yuh feel like "YEAH YEAH", dat dem bin di deh fi yuh, dem a guh dehya fi yuh even more, dem need yuh ya ya ya and den de day aftah de acceptance speech, not one a dem giva rats [censored] lass nt (de gm worker) an mi could tell seh she nevah write har speech, wasn't speaking from de hawt and was reading from a teleprompter. Mi hadfi tunn dat sh!te off
Unno americans are so easily moved an dem kno dis, so easily bought an unno show dis. Where are your demands, what do you want these ppl to do for you? And don't come wid fix de, economy caz dem cyaan</div></div>
stapp eeth yuh a gawn like canadian better
republikkkans lies outright ann demonkkkrats ar bettar att usinn de truth to decieved. billarree iss a piece aff wukk imm add sum eediat blakk peeps cheerinn fii imm policies dat targitted blakks negativelee </div></div>
It bettah yes, wi nuhhaffee hear a year an a half a it, dem only get 1 month fi criss cross de country an put dem eedyat ads aftah oneaneddah.
Unno hear so much shh inna unno ears fi so long dat unno stawt bleev it an preach it tuh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: J kid</div><div class="ubbcode-body">Unlike some people in our community, I can NOT afford to be sooooooo jaded that i am willing tuh cut my own throat to spite my face.
How foolish is that?
Now mi ah step dung offa mi soap-box. </div></div>
Whil wah yuh seh ha substance, our ancestors did not die fi wi vote fi ppl who don't represent we. Just voting becah dem lowe yuh fi vote nah guh duh nuttin if you have no demands. Black ppl need an agenda an mek dese ppl follow it. If afta 4 years nutting come outta it wah unno a guh duh gi dem a next chance fi laff aftah unno?