so mi decide fi walk go City Hall to return some libry book and pass by the farmer's market. as i was passing the courts, mi notice a whoooole heapa media truck. then i remembered.
"o yeah, a today mayor Rob Ford tek the stand fi defend himself gense conflict of interest."

on the way back some 40 mins later, mi the mayor drive outta the parking garage inna im big black suv, widdim bredda and couple other people inna di cyar. im wave to smaddy out the window.
so i thought: "o, things mussa went well for him in court"
then mi see him pullup, and come out widdim bredda. this is like, less than a 100 metres from the parking garage entrance. four police go fi escort him from him cyar into the courthouse thru the side entrance. bare media camera a focus from him.
i cannot take all dis excitement.
TORONTO PEEPS - unu think mayor ford will prevail and keep him job? or will he be found guilty and tossed?
"o yeah, a today mayor Rob Ford tek the stand fi defend himself gense conflict of interest."

on the way back some 40 mins later, mi the mayor drive outta the parking garage inna im big black suv, widdim bredda and couple other people inna di cyar. im wave to smaddy out the window.

then mi see him pullup, and come out widdim bredda. this is like, less than a 100 metres from the parking garage entrance. four police go fi escort him from him cyar into the courthouse thru the side entrance. bare media camera a focus from him.
i cannot take all dis excitement.

TORONTO PEEPS - unu think mayor ford will prevail and keep him job? or will he be found guilty and tossed?