Tropicana look pan dis
Re: Tropicana look pan dis
iff nuh awl aff dem divorce den moas
soo y natt more fiyah pon mzungu playting woo less likelee fe divorce oyinbo
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJahI</div><div class="ubbcode-body">
lekka see if i get this right... there's some sort of puppet master who's pushing black men to marry white women in order to worship them?
to what end?
moreover, from a strictly <span style="font-weight: bold">logical</span> point of view (cuz sometimes u just cant escape logic), if the intent is to get "everyone" to worship white women, then why would a <span style="font-weight: bold">black woman</span> worship white women as a result of this? cuz of course, "everyone" includes black women, don't?
a u create the poster dahjah?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJahI</div><div class="ubbcode-body">BOAL a nuh de one Asafa dat
Yes is Asafa
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">
</div></div></div>
but doan worry nuff picture out there wid him flirting with black women.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">lekka see if i get this right... there's some sort of puppet master who's pushing black men to marry white women in order to worship them?
to what end?
moreover, from a strictly <span style="font-weight: bold">logical</span> point of view (cuz sometimes u just cant escape logic), if the intent is to get "everyone" to worship white women, then why would a <span style="font-weight: bold">black woman</span> worship white women as a result of this? cuz of course, "everyone" includes black women, don't?
mi nahv time fi dat
dem a try show wi seh if u want to succcessful like dem ya you need to be wid a yt ooman.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJahI</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MGee</div><div class="ubbcode-body">lekka see if i get this right... there's some sort of puppet master who's pushing black men to marry white women in order to worship them?
to what end?
mi nahv time fi dat
dem a try show wi seh if u want to succcessful like dem ya you need to be wid a yt ooman. </div></div>
successful? but king kong nain dead in the end? kind of a crap strategy for success.
or maybe i'm just tired of eedyat poorly conceived analogies.