Tropican if dis liss yuh have is serious, yuh going to be single fi de ress a yuh life chuss mi. Yuh cyaan put a man who is a real man in dem kinda strangle hold deh an expect him fi stick around.</div></div>
Wah if yuh have a man who when him come home him wi drink two beers ar rum?
Him nuh get drunk ar nuttin but is jus how him unwind aftah a long day? </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body">nah man shi jus haffee leggo de tite hold pan de drawz an shi wi kno nice life really is
Priest yuh seh? not even him couldan deal wid da leash deh </div></div>
Tropican if dis liss yuh have is serious, yuh going to be single fi de ress a yuh life chuss mi. Yuh cyaan put a man who is a real man in dem kinda strangle hold deh an expect him fi stick around.</div></div>
Wah if yuh have a man who when him come home him wi drink two beers ar rum?
Him nuh get drunk ar nuttin but is jus how him unwind aftah a long day? </div></div>
I'm sure it wouldn't be everyday but if him did dat 4 times a week dat would be a problem to you?
Picture dis is a man who treats you so right in every way, even "worship" de groun yuh walk pan, goes out of his way to satisfy your needs, makes you happy, makes you giggle at schupid tings, laff, smile etc.
BUT, him love him rum so as stated before he might tek a shot ar two 4 times a week.
He might go heng out wid de guys once in a while an heng out, guh a reggae dance sometime, him nuh smoke ganja but lets seh him drink ganja tea.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body">nah man shi jus haffee leggo de tite hold pan de drawz an shi wi kno nice life really is
Priest yuh seh? not even him couldan deal wid da leash deh </div></div>
So come wid de new list noh man!! </div></div>
quote=Tropicana]Okay Dahjah...what would you suggest I remove from the list.
- <span style="text-decoration: line-through">born again Christian with high moral standards in line with mine</span> <span style="font-style: italic"> stop waste your time wid dis one dis is foolishness if God shine through you he'll submit</span>
-<span style="text-decoration: line-through"> well established career[s]</span> <span style="font-style: italic"> in dis economy???</span>
-<span style="text-decoration: line-through"> financially stable</span> <span style="font-style: italic"> in dis economy</span>
- similar interests
lounging around the house and garden in marina <span style="font-style: italic"> if he treats u good u need to get ova dis kinda thinking</span>
, earrings, tattoos
<span style="text-decoration: line-through">baseball caps with logos for beer companies</span>, <span style="font-style: italic"> dis makes a bad man???</span>
kangal hats, red, green and gold belts,
<span style="text-decoration: line-through">gold chains</span>, <span style="font-style: italic"> look how much man wear gold chain</span>
shaved heads,
heavy after shave like the Iranians bathe in,
profanity, smoking,
excessive drinking, <span style="font-style: italic"> yuh seh ur fadda drink 3 times a year, suh mi nuh kno wah excessive is to you, if he's not a drunk an treats u good get over it</span>
<span style="text-decoration: line-through">ganja use</span>, <span style="font-style: italic"> God created de plant not man get over it he could heal u wid it oneday when yuh sick </span>
and consumer of pornography and other smut.
Of course all dese tings here mean yuh haffee gi smaddy a chance and not write dem off quick a clack.
- earrings
- tattoos
- kangal hats
- red, green and gold belts
- shaved heads
- heavy after shave like the Iranians bathe in WL:
- profanity
- smoking,
- consumer of pornography and other smut
You would take jailbirds and excessive alcohol offa de list?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Tropicana</div><div class="ubbcode-body">So the only thing you would leave on the list is:
- similar interests
<span style="font-weight: bold">NO</span>
- earrings
- tattoos
- kangal hats
- red, green and gold belts
- shaved heads
- heavy after shave like the Iranians bathe in WL:
- profanity
- smoking,
- consumer of pornography and other smut
You would take jailbirds and excessive alcohol offa de list?
Again mi nuh kno wah yuh classify as an excessive drinkah is...
As fi jailbird, what was he in there for and was he guilty.
What would Jesus do?
yuh kno seh yuh a condemn nuff ppl an him wouldn't like it, were not two teevs hang up wid him
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">. Become the person you are looking for and you'll find him! </div></div>
point!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Gen</div><div class="ubbcode-body">no I haven't but will try it when I get a chance
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Twiney</div><div class="ubbcode-body">. Become the person you are looking for and you'll find him! </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pawt_Two</div><div class="ubbcode-body">my list is long way bettah den fi yuh, atlees wid fi mi liss a man cyan get one foot in de door.
Wid fi yuh liss him cyaan even reach yuh street. </div></div>
Oh I didn't realize that you had ulterior motives. Come come now, with the MANY opportunities you regularly have for baggy to be dropped, you would never want someone like me.
Which of my qualifications do you not meet?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">I may have to re-think the Christian gentleman in Jamaica who runs the spelling bees. He doesn't exactly turn my crank but if he meets all other qualifications....hey I could do worse. What is his name again? </div></div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.