my girl buss pon Vegas pon Ragashanti...mi a try post di link to di youtube but it won't tek..
i did not cheat on Vegas
Re: i did not cheat on Vegas
<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bNdt6_lK-eM"></param> <param name="wmode" value="transparent"></param> <embed src="http://www.youtube.com/v/bNdt6_lK-eM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> </embed></object>
is in the bronx vegas have him house,
i thought all this had happened in ja, but nope
but seriously now, vegas no feel stupid and immature
slandering the woman name like this and even a bawl me a hear
soo immature, no wonder de ooman gi him bun,
guess easter come soon fe him,
after all a no everyday we get bun and cheese
vegas and shelly need fe tap dis foolishness now, it a get embarrassing,
mi read pon one trini person blog she seh did deh wid vegas fi 8 yrs and him have bout 3 outside pickney ... she & vegas did bruck up last year sometime so im look like a fool yesIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
yeah man,
dem taak say he was very girly girly
and dat is one ting, but wha me get fe understand
is dat, de ooman and him did tie up inna some $$$ issues
and dem did bruk up, but him decide say she can stay at the house
until dem sort it out, but dem did already mash up,
she say, a musse on FB she go and a call up de man name and a call him 'baby'