the other day Jamaica had a big old celebration with the GG a hand out OD to plenty people, one was Toots Hibbert, and one was to Peter Tosh
now, me waan know how unu feel bout this?
me no tink none a dem ppl deh did fe get OD,
OD is to given and highly respected to like
an innovator, like a scientist, a doctor, not some bad wud talking rasta man a gwaan like him no have no sense, all me can memba from Tosh is him always angry
Toots - now tell me wha him get OD fah, festival songs? no man, dat a no fe OD
now, me waan know how unu feel bout this?
me no tink none a dem ppl deh did fe get OD,
OD is to given and highly respected to like
an innovator, like a scientist, a doctor, not some bad wud talking rasta man a gwaan like him no have no sense, all me can memba from Tosh is him always angry
Toots - now tell me wha him get OD fah, festival songs? no man, dat a no fe OD

n bad man enuff fi get di moniker gong, it would prove his worth fi di award.....