Anybody watch Dr Phil today...mi wudda love fi hear wat u feel
did not watch it ... will have to check out the video later.. in reading the synopsis, it sounds like cultural differences are at play.
a marriage usually means families join together & live close together so wha mek im move out of the area?
watch it first...n check out Dr Phil tru out di show...some serious issues come out in dat show dat being a majority white audience dem neva a feel..cause we done know dat the attitude re black life no really undergo no change in di majority of white people mind..n di bredda buy into it wid how him a seh him outgrow rap etc...like dat is all him learn at the feet of his parents....dis was a show dat if it was possible fi call Dr Phil mi wudda did dweet n call him pon him lack of insight or willingness to understand what the family was saying...Originally posted by kia027 View Postdid not watch it ... will have to check out the video later.. in reading the synopsis, it sounds like cultural differences are at play.
a marriage usually means families join together & live close together so wha mek im move out of the area?