No offica! 
him ask fi mi license and it was in mi handbag..in the trunk. I guess him fraid seh I had couple friends in there waiting for me to open the trunk and overpower him, so him just run it with my name and DOB.
then him come back with the official piece a paper
.....how could i tell "smaddy" bout this after me just not too long show off on them seh me is a woman that obey the rules of the road and doan get traffic tickets 
but officer whatshimname just give me a WARNING...and tell me someting bout "wah wah blah blah blah".
Smaddy shall never know bout this. In fact me soon tear up the warning and dash it weh

him ask fi mi license and it was in mi handbag..in the trunk. I guess him fraid seh I had couple friends in there waiting for me to open the trunk and overpower him, so him just run it with my name and DOB.
then him come back with the official piece a paper
.....how could i tell "smaddy" bout this after me just not too long show off on them seh me is a woman that obey the rules of the road and doan get traffic tickets 
but officer whatshimname just give me a WARNING...and tell me someting bout "wah wah blah blah blah".
Smaddy shall never know bout this. In fact me soon tear up the warning and dash it weh
why yuh handbag inna di chunk
and when u remove u warning use the shredder
no officer,,why dont you tell me?