Clean cut. Wholesome & Straight (Fi RichD & Dahjah)
Who gives a friggin Grasscyaat what he is, he could swing de oddah way an yuh would nevah kno till de news buss out pan him.
Mi nuh kno how yuh let dem kinda ppl, (de famous) get yuh so light headed all de while.
Yuh muss kno bout de preacha eddie long in atlanta who have wife and children and is a christian tuh, yet him di deh a boogah some a de yute dem an all a sodomize dem orally.
Dese would be de kind a ppl u gravitate to, fi some twisted reason weh only jah kno.
Mek mi seh dis, dere is not one yt man yuh cyan put up here and have moas ppl roun ya (especially I) and give a blasted dyam bout who dem is, wah dem duh ar anyting bout dem. None a dem impress me one bit. Mi feel mi haffi tell yuh caz is not de fuss time yuh call mi name wid ur perversion a dese yt ppl.
When eva yuh decide to come back to we mi wi gladly deal wid yuh but until den
imagine seh de ancestors a dese ppl duh tings tuh fi yuh dem an yuh dehya a hold dem in some high esteem like seh yuh waan wipe dem baxhide.
Yuh shouldan shame fi real enuh. Fi yuh own ancestors are so dissapointed an a beg fi yuh fi come correck ya now.
Anyhow plz tuh nuh call mi name in any a dem fu fool sittin again tanx
Dese would be de kind a ppl u gravitate to, fi some twisted reason weh only jah kno.
This is not about Black or White. Read my lips, everything is not about White and Black.
You and RichD said that any an who is cleancut is probably gay. Micheal Buble has been on TV a lot over Christmas in Canada so you can't pretend I mean say you've never heard of him. Thought he would be a good example to present. I also already mentioned Sidney Poitier and Harry Belafonte and RichD said there were exceptions.
I could have given you examples of Black Canadian performers but you would have turned around and said you have never heard of them as you did with Giancarlo Esposito but let me humour you just to prove my point. For example:
Ardon Bess now in his 5th generation as an actor in Canada.
Anthony Sherwood whose father is Jamaican by the way
Johnnie Chase
Alos Percy Rodriguez who made appearances on Star Trek:
These are all clean cut men who rarely have had facial hair and they are all straight. My point is that you and RichD are mistaken.Last edited by Tropicana; 12-27-2012, 02:04 AM.
U say is not a black ar yt ting, but 95% a de time is yt ppl yuh a poas an a big up. Jus like blu seh it look like yuh waan be a mzungu play ting.
As fi de ppl yuh poas, I've seen dem b4 but I wouldn't kno dem name ar anyting dem inna from nuttin. I'm not in to actors, singers or ppl in de "business", not in the way that nuff ppl are anyway.
I don't look at any of these ppl as anyting more than who or what they are as it seems you do. I hold my next door naybahh in a higher place den any one a dem ppl ya weh yuh poas or have posted.
Can any of them do anyting fi mek my life or those close to me any better? No, so i really don't give a bumfiquaat bout any a dem.
Originally posted by Emperah View PostU say is not a black ar yt ting, but 95% a de time is yt ppl yuh a poas an a big up. Jus like blu seh it look like yuh waan be a mzungu play ting.
Originally posted by Emperah View PostAs fi de ppl yuh poas, I've seen dem b4 but I wouldn't kno dem name ar anyting dem inna from nuttin.Last edited by Tropicana; 12-27-2012, 04:13 PM.
One more thing, dahjah. What photos would you expect me to post other than photos that are in the public domain (i.e. photos of famous people)? Have you forgotten the uproard when some of the tourists went to Jamaica and posted photos of private citizens with or without their permission. Just can't win with some people.
Originally posted by Emperah View Postmi nah nuttin fi seh cah I N I nuh care bout not a grasscyaat one a dem
Originally posted by Tropicana View PostCouldn't care less if you don't care about individuals. The issue is that RichD said guys who are cleancut are gay and you agreed with him. I have proven this is not true. Waiting for both of you to admit it.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....
Originally posted by Tropicana View PostCouldn't care less if you don't care about individuals. The issue is that RichD said guys who are cleancut are gay and you agreed with him. I have proven this is not true. Waiting for both of you to admit it.
Bottom line is u don't know, so u can't go roun sayin dis person or dat person is clean cut cah dem inna movie ar duh some special pan tv.
U don't know them.
Michael Buble nearly missed making a love connection with Argentine girlfriend Luisana Lopilato - because the singer spent so long chatting to her male pal, she assumed he was gay.When its hot in the jungle of peace I go swimming in the ocean of love.....