Originally posted by peasie
Go ravens!!!!!
Originally posted by SmoothOperator View PostAnd would you believe the cable went on me yesterday. Comcast say it looks like the box I have defective but they can't get to it till Monday. Had the entire day planned around the game and now this. FU Comcast! And the digital antenna signal spotty so now I and I must go hit the road to watch the game.
Me a waggonist so yes Go Ravens!

what a ting!! Me feel it fi yuh.7/5th of all people do not understand fractions.
some serious fixing did a gwaan in dis game a tell yuh.
Dem neh like how de ravens dis a runweh wid de ting, suh dem talk tuh JPS bout how fi deal wid it, dem cut de powah and resubmit de script.
Some ppl was bout fi change de channel but dem seh look,, ppl pay almost 4 million fi a commercial unno cyaan mek some dutty ravens wunweh wid de game.
an a suh dem set it.
even de announcers were in on it and talkin bout de exact ting during the outage. Who dem a fool
BOADWL another conspiracy theoryOriginally posted by Emperah View Postsome serious fixing did a gwaan in dis game a tell yuh.
Dem neh like how de ravens dis a runweh wid de ting, suh dem talk tuh JPS bout how fi deal wid it, dem cut de powah and resubmit de script.
Some ppl was bout fi change de channel but dem seh look,, ppl pay almost 4 million fi a commercial unno cyaan mek some dutty ravens wunweh wid de game.
an a suh dem set it.
even de announcers were in on it and talkin bout de exact ting during the outage. Who dem a fool
Mi can def see a mastermind a flip di switch an lack off the light yes.
I'm glad the Raven's won - did not want to walk into the office to a bunch a people crying in them morning coffee. Glad they pulled it out, they deserved to win.Last edited by SmoothOperator; 02-04-2013, 12:58 AM.