Mi know say eerbody gawna road anda start out the w.end. But mi beena mean fi get some feedback. THis old sch fren a mine connected w me last yr and she deh up North and dont get some Jcan products (or so she claim). Anyhoo from inna di summer mi did tell har meeda send some stuff. Well mi neva get round to it till bout xmas time and me finally get di packaging, secure di glass stuffs- and mi did flu-ish, but mi reach a post office, tannup inna di hella line and laff wid my odda merry packagers.
So mi finally send di ting to har, bout 2 day later she leave me a vmail (USPS wassa hustle man!!). OOh I got the package!! Wowow Thank you so much. But I just want u to know that u godson (I aint neva met her kid) was next to me and as I was opening the package he said- where;s my present. How come I didnt get something? (or supm so di likkle angel remarked).
I aint callt her back yet, and this was in Dec. She send mi FB ting a aks where mi at, but... wah oonu tink.
So mi finally send di ting to har, bout 2 day later she leave me a vmail (USPS wassa hustle man!!). OOh I got the package!! Wowow Thank you so much. But I just want u to know that u godson (I aint neva met her kid) was next to me and as I was opening the package he said- where;s my present. How come I didnt get something? (or supm so di likkle angel remarked).
I aint callt her back yet, and this was in Dec. She send mi FB ting a aks where mi at, but... wah oonu tink.
must joke she a joke. since it was xmas
I was like a GLadys a check off mi to do list!