Of COurse Nanny full of Grace is still riding this case- i dont know why mi nuh tun off the tv a eveling time. 2morrow it gonna get real caw she reach the part where she stabbup di man and den shoot him and den slit him throat from ear to ear (SHe probly gwey clarify what order those took place).
Anyhow my girl, very pretty very petite, very monotone, spend bout 2 wk now a explain har life history (starting wid di cutting of the umbilical cord it feel like anyhow), and den she go troo dem whole sex capades, and how himma Mormon so parently all their encounters were from the rear
aside from the houral sects. I mean!! Mi nuh know how di ppl dem manage siddung troo dat whole timeline of her life.
Now mi nuh watch alla Nanny Grace and Jane an dem, but sposedly she call him pedophile (I dont know what evidence she had), but what I dont understand is that sposedly he bad mouth her and call her 'hoar' and 's lut' and dem ting deh in texts, which dem read out one whole heap a fawt. And during the act him woulda urge her, well she neva seet as urging I guess its abuse- or it just made her feel that way, probly from the angle she receive it
But i dont get whats so bad bout dat- tell mi if mi wrong. If u into some S+M type tings ennit kinda par for the intercourse to use some language?? Mighbe mi twisted, but mi nuh see dat as nutn.
Anyhow my girl, very pretty very petite, very monotone, spend bout 2 wk now a explain har life history (starting wid di cutting of the umbilical cord it feel like anyhow), and den she go troo dem whole sex capades, and how himma Mormon so parently all their encounters were from the rear

Now mi nuh watch alla Nanny Grace and Jane an dem, but sposedly she call him pedophile (I dont know what evidence she had), but what I dont understand is that sposedly he bad mouth her and call her 'hoar' and 's lut' and dem ting deh in texts, which dem read out one whole heap a fawt. And during the act him woulda urge her, well she neva seet as urging I guess its abuse- or it just made her feel that way, probly from the angle she receive it

But i dont get whats so bad bout dat- tell mi if mi wrong. If u into some S+M type tings ennit kinda par for the intercourse to use some language?? Mighbe mi twisted, but mi nuh see dat as nutn.