so tropi you nuh cream yuh hair?
mixxed race man diss blakk fathers again
so skellee iss da wig yuh wear horse air wey look like oyinbo omen hair. like itt ar natt, wearinn hair dat look like oyinbo hair a self hate tingOriginally posted by Skelly View Postsay what? you guys have really got to stop with this nonsense..i wear wigs..no weaves...and used to perm my hair but don't anymore because i just couldn't be bothered with maintaining it...and it has nothing to do with me wanting to look or be white..yes mi in mi blonde phase right now...but it is just me expressing ME...not me feeling like i want to look less black...i just like to switch it up and I know a lot of other women who do the same thing too ....i absolutely love my natural hair, just don't like maintaining it which is why I am so willing to slap a wig on top of it. Plus wig wearing is considered protective styling so mi doing mi natural hair a favor
fore oyinbo enslavement, afrikkan oomen use fe spend a latt aff thyme fixinn upp dem hair. durinn slaveree, blakk oomen neva ave da thyme fe upkeep dem hair so tyehead wass da fashion rage.
aftah slaveree, madam c.j. ann ar mentors became two aff de richest blakk oomen inn merikka cah blakk oomen luv fe buy dem lie dat bunn dem hair ann cause itt fe fallout cah dem wanted fe change da nature aff dem hair. ask yuself y so manee blakk oomen hair fallout ann so pickee pickee as dem gitt oldah.
Originally posted by Skelly View Postsay what? you guys have really got to stop with this nonsense..i wear wigs..no weaves...and used to perm my hair but don't anymore because i just couldn't be bothered with maintaining it...and it has nothing to do with me wanting to look or be white..yes mi in mi blonde phase right now...but it is just me expressing ME...not me feeling like i want to look less black...i just like to switch it up and I know a lot of other women who do the same thing too ....i absolutely love my natural hair, just don't like maintaining it which is why I am so willing to slap a wig on top of it. Plus wig wearing is considered protective styling so mi doing mi natural hair a favor
yea that explains why 95% of black women want nothing to do with natural hair
Originally posted by blugiant View Postso skellee iss da wig yuh wear horse air wey look like oyinbo omen hair. like itt ar natt, wearinn hair dat look like oyinbo hair a self hate ting
fore oyinbo enslavement, afrikkan oomen use fe spend a latt aff thyme fixinn upp dem hair. durinn slaveree, blakk oomen neva ave da thyme fe upkeep dem hair so tyehead wass da fashion rage.
aftah slaveree, madam c.j. ann ar mentors became two aff de richest blakk oomen inn merikka cah blakk oomen luv fe buy dem lie dat bunn dem hair ann cause itt fe fallout cah dem wanted fe change da nature aff dem hair. ask yuself y so manee blakk oomen hair fallout ann so pickee pickee as dem gitt oldah.
reality yu a chat...but "mixxed race man" (LOL) wife and daughters usually creme out when being good americans
A true!Originally posted by blugiant View Postso skellee iss da wig yuh wear horse air wey look like oyinbo omen hair. like itt ar natt, wearinn hair dat look like oyinbo hair a self hate ting