was being interviewed by a local tv station n him neva even know how many children him ha or di amount of women..him say him love him 18 children n di 17 women ...sigh of course him no ha no money but him ha love
33yr ole Memphis man has 22kids by 12 women..dem a sue fi chile support but my man
dis kine of huckery mi cyaan tekOriginally posted by evanovitch View Postwas being interviewed by a local tv station n him neva even know how many children him ha or di amount of women..him say him love him 18 children n di 17 women ...sigh of course him no ha no money but him ha love
why im haffi go pan tv wid dis?
dem pay im? is a black man?
Originally posted by blugiant View Postimm sund like a real family man
wandar iff inn gitt dna test fe awl dem yuths
onlee dumb oomen wood ave yuths fe a man widd so manee yuths ann xxpekk chile support
and a dumber man to have as many youth and not have had a vascetomy after the he could not support the childrenIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
man nuh dumb cah iff imm wukkinn deer iss a cap pon oww much child support imm can pay.Originally posted by kia027 View Postand a dumber man to have as many youth and not have had a vascetomy after the he could not support the children
sarree butt mii ave issues widd doctors snippinn a man ting cah imm luv sex
Originally posted by blugiant View Postman nuh dumb cah iff imm wukkinn deer iss a cap pon oww much child support imm can pay.
sarree butt mii ave issues widd doctors snippinn a man ting cah imm luv sex
and I have serious issues with males who cannot feed all the children he produces