Originally posted by lonewolf
All a unno really look a way now and can't even see de set up right b4 unno yeye dem.
Unno gwaan like seh dis just stawt and is now unno just stawt to worry.
Some ppl a worry bout if dem can send dem yute out late a night, some a worry bout all de attention and if de media didn't play up all dis foolishness very few would have dis topic inna dem craw.
Dat alone shows how much de media control de minds a de ppl. Yt ppl have bin fraid a blk ppl from day 1, dem put it inna dem movie, tv show, news and everywhere weh de media goes dem show dem hatred and fear of everything black. Unless you've been subdued and subverted inna dem ways and tinking yuh is a threat who needs to be dealt with. So when ur a good praying christian who bow dung tuh dem yt god dem kno yuh a one a dem an yuh wi neva duh anyting but keep quiat an tunn de odda cheek and follow. When dem can control yuh mind and become obsessed over everything dem gi yuh fi obsess over dem seh good wi still have de minds a de ppl.
I am not Trayvon. I am I with full knowledge dat any one a unno cyan snuff out I life an get weh wid it any time, but I am not one a dose wid mere words, I am not an internet predator or a facebook soldier my talk gawn outta road lang time.

eedyat question ya ask ya lonewolf an mi cyaan bleev ppl come ansah yuh fawt, but dem obsesses wid dis as much as yuh. Yuh gwaan like yuh really bleev seh de world (or amerikkka) level but mi kno yuh kno betta.