Too hot
only when dem pass chroo an si mi sprawl out pan de couch inna de tear up one.Originally posted by Peasie View Postdem know how yuh stay
yuh nuh shame?
Shi fling de pkg aftah mi an seh, yuh nuh kno how fi tunn on de sinting, bout how mi a bake like lizzad pan a rock
I'm conservationist mi tell har an shi seh no yuh too dyaam cheap tunn on de ting!
Originally posted by Emperah View Postonly when dem pass chroo an si mi sprawl out pan de couch inna de tear up one.
Shi fling de pkg aftah mi an seh, yuh nuh kno how fi tunn on de sinting, bout how mi a bake like lizzad pan a rock
I'm conservationist mi tell har an shi seh no yuh too dyaam cheap tunn on de ting!
Originally posted by Emperah View Postonly when dem pass chroo an si mi sprawl out pan de couch inna de tear up one.
I'm conservationist mi tell har an shi seh no yuh too dyaam cheap tunn on de ting!Originally posted by RichD View Post

yuh shame tree root out lang time
Yuh wan ah dem people whe like live inna ice box? Yuh noh mi neva can understand people whe claim sey dem hot, den tun on di fan or A/C an promptly climb under sheet fi goh sleep. Das di moas illogical ting mi eva si! By di way ever time mi run cross it, is ah ooman ah duh it.
Originally posted by CeaBee View Postno u nuh
from i start live in the states and get used to the a/c. life, me and people been fighting over a/c settings ...
ie : me and mi sister
then and now (when she come to mi yard, she try sneak and turn down the a/c
eta: plus i sleep under a heavy blanket
...that the mr choose not to use
It is not for the non blanket users to understandOriginally posted by j-kid View PostYuh wan ah dem people whe like live inna ice box? Yuh noh mi neva can understand people whe claim sey dem hot, den tun on di fan or A/C an promptly climb under sheet fi goh sleep. Das di moas illogical ting mi eva si! By di way ever time mi run cross it, is ah ooman ah duh it.
seet dehOriginally posted by j-kid View PostYuh wan ah dem people whe like live inna ice box? Yuh noh mi neva can understand people whe claim sey dem hot, den tun on di fan or A/C an promptly climb under sheet fi goh sleep. Das di moas illogical ting mi eva si! By di way ever time mi run cross it, is ah ooman ah duh it.

wintah blanket weh fi put weh from may
Don't mind them, Ceabee... <whispering> I also have one down comforter on the bed, and the bedroom window air conditioner unit turned waaaaaaaaaay down low at night so that it's freezing cold, and I fight - in my sleep - all night long with the comforter and Mr Witchy. I fling the damned thing off. I yell at him that he's a 'blanket thief', slap him, and snatch it back and crawl under it. I fling it off again, and damn near smother him to death with it. He ries to crawl out form underneath it to breathe and he says I cuss him out and hit at him and try my best to smother his head with it. Soon afte, while he's still trying to fight for survival and a little air to breathe, he says I snatch the entire king-sized comforter back, call him a schmuck and a ganiff (and other things that I can't type here), and crawl back underneath the damned comforter. He tries to change the air conditioner emperature for is comfort, because he gets TERRIBLE leg cramps, and I scream at him, he says, and turn it back down cold again. So he goes and sits in a hot bath, and I get up out of the bed, go into the bathroom (NOT the master bathroom - HIS bathroom out in the hallway) and cuss at him and tell him that he's making the air too Goddamned humid and then go back to bed. Mind you - all of this is done in my sleep!! I don't remember any of it, come morning... but he has taped some of it, a few times, to prove it. dwl I finally stole the remote control to the air con unit so he can't use it; it's underneath the top corner of the mattress on my side of the bed so I can use it when I want to... I don't know why I've become abusive to my dear hubby in my sleep, I'm such a sweet person normally! I just don't like to schvitz in my sleep, y'know?
Men just don't get it, Ceabee. kissteeth

a night time