Ride!......Morning/afternoon (((JaPeeps)))..........how tings?..........so who deh bout?.........draw up a chair; have some coffee an come talk to me............. anyway whatever you have plan for the day.... make it a great one! stay safe...........give thanks!
mi had to look hawd fi fine yuh dis mawnin Miss Pie inna alla di garrison warring dat a gwaan an mi nat even talking bout me and dat miserable fawt DahJah
afternoon. thanks fi bkfast ms pie. long time mi nuh come een yah
mi eat aready but yuh better believe mi a find space fi that fish and bammy
deh yah a clean up and listen to power106, dem chatting bout disaster preparedness outa st mary but find time fi interrupt it fi hawserace from caymanas. dem nuh easy at all
afternoon. thanks fi bkfast ms pie. long time mi nuh come een yah
mi eat aready but yuh better believe mi a find space fi that fish and bammy
deh yah a clean up and listen to power106, dem chatting bout disaster preparedness outa st mary but find time fi interrupt it fi hawserace from caymanas. dem nuh easy at all
Maawnin Apples! Knew I could count on a nice nice breakfast from yuh. Hope seh de coffee a Blue Mountain. Mi nuh drink no other coffee enuh. Big up Ward-D massive.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.