den mek it so if wi waan cuss some real raw chaw badwudd unno fi free up de ting dem and stop wid de ********* ****ery eenya.
since yuh seh a war room mek wi stawt de war
if yuh cyaan tek de WAR den yuh fi goap tuh one a de ice creme bar an heng out.
Release de ting dem an mek it a real warra section dungya
No time fi gaze
den mek it so if wi waan cuss some real raw chaw badwudd unno fi free up de ting dem and stop wid de ********* ****ery eenya.
"If a war unno waan mek it stawt"
same ting mii wass tinkinn
eediat jam.com mismanagement tink itt mekk sense fe cawl wey dem waan jamaicans fe poas da war room so natt fe scare da visitors. bigg disrespect a gawn
mii guess now da mismanagement wanderinn y diss wood baddar sum peeps pon yah
so iff dem waan wii fe war den fiyah ann more fiyah
"If a war unno waan mek it stawt"
That's right! Digg'n me foxhole as we speak. Got me helmet on and locked and loaded.
Tropicana
NO.....PLEASE....DON'T!
OFF WITH YA, I SAY WOMAN! GO FIND YOUR SAND BOX TO PLAY IN! THIS IS SURVIVAL OF THE FITEST!
Mi tink di passwud haffi get put pan ie fus suh innocent victims ehhhh..... innocent smaddies can't accidentally stumble in deh an get devoured.
Password...that is SO absurd. The majority of people in Jamaica are Black. We face significant issues at home and abroad. Racism is a reality we face. Why should we have to hide and talk about it?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.