from whe day u a run bout ask n now saying how people seh dem a leff but dem fi eva come bak...u asked of mi n mi neva ansa u den cause mi neva see what it had to do wid di price of rice in CHina muss less the post at hand...so mek mi dweet now...if is u was di smaddy who call mi pon mi phone wen Sweets did dead, yes I said I had not been over here as I was very upset wid how Sweets had been handled wen she was relieved of her moderator position.........yes I have said mi tyad a di same foolishness dat gawn ovah yah...yes I have said dat I am an inveigling person n sometimes I do a Pavlov run tru...as to saying dat mi NAW EVA come bak yah, CLEAN OUT U AISE IF A ME U A TRY TROW WUD PON... so mi ansa u directly now...everything sprite now...an juss so it no get twisted going fawud...mi no intend fi post in this room as it is designated...Xman brite n outta orda fi a seh people a mek contentious post...it reveals judgement before the fact...not to mention dat mi notice how short was di time btw di white smaddy mek di suggestion n di implementation of the suggestion...is fi him site n is obviously fi dem site too...no problem wid dat...so mek mi tek mi black Jcan , real Jcan , *** n go somewhere else until something else mek mi come bak yah

nuh badda draw mi inna yuh awgument, mi neh tell yuh a rawce.
How yuh fi a leave when mi jus come back? Hello. Anyway all joke aside it's nice to see you.
so im would nevah tell nobady anyting you tell im in confidence.