i wish i could get the odda picture mi si on fb
Dancehall Block on head ting
Well Sue, as I am sure yuh kno, comin from JA yuself like mi, being poor really hav little fi duh wid dat kina behavior dem participating in. I kno you hav seen first hand dat moas poor people in JA, neva use to stoop tuh dem levels deh. From ah time-line prespective, dat kina ah ting is ah relatively new, an disgusting phenomenon dat need fi goh back whe it came from. Mi was neva exposed tuh dem ting deh growing up, one may hav been poor but still encouraged fi hav pride in oneself, even in di gulley communities. If yuh noh learn it at home, there was school, church, community, Aunt, Uncle, etc fi keep yuh in check. Now it seems everyting gaan tuh hell.
Originally posted by Suesumba View Posti know these people are poor but there must be better ways to entertain one's self? or no?
to is a philosophical ting, sumtin like "she is the foundation on which we building the nation "?Originally posted by Suesumba View Postin her defence it was in a moment of self actualization that SHE put the block on her head
i searched the url for the video. research is a hell of a nauseating thing.
mi memba di first passa passa mi si - wanna di ooman dem get bex caw di camera man naw goh wid di camera fi show har ahem hem ... after shi went to all the chobble fi noh wear drawz. in the camera man's defence doah har face did fayva poor man chicken fry rice. so maybe that's the only thing she had to recommend her. the only thing i hate is seeing this ****e on youtube and *people* chirping jamaican people that we're "savages", "monkeys" and "idiots" because don't you know ALL jamaicans act that way.Originally posted by CeaBee View Postsome disrespectful stuff man. why u would allow man to do u suh