The Annual Bun a Fiyah pan Christmus Chredd
Originally posted by Emperah View Postyuh neh si J-kid pic weh Santa an de reindeer a fight
saw dem itt reminded mii aff pluto ram goat liver
sundae gone i jump on a mini bus
I really late but it's not my fault
and when we nearly reach by the terminus
I feel de bus come to a halt
wii lick a reindeer down a de round-about
but just as if that could not suffice
brother j-kid run through the bus and start to shout
You shoulda dead mek we buy a pound a rice
reindeer liver good fi mek mannish water
rudolph goat teeth mek the earring for you daughter
curried reindeer lunch put de bite in your bark
It mek you daughter ... It mek you daughter walk and talk
Well the news spread fast like a telegram
Nobody know whey de goat come from
We raise a pot and a pan from an I-aman
Who sit down dey all along
Two twos and the pot a boil
A head a yam and banana tip
Meanwhile quarters a gwan
Lick me goat and a meeeh tek me sip
rudolph teeth mek the earring for you daughter
curried reindeer lunch put de bite in your bark
Well I pop two belch and never sighed
I tek a walk go outta street
But while I waitin down de road fi bum a ride
I feel a gripe and start I feel very weak
Before too long you no ha fi ask
A runny belly like a cristmas day
A everybody in the road a dead wid laugh
Its then I know that crime will never pay
rudolph teeth mek the earring for you daughter
curried goat lunch put de bite in your bark
imagine school tryinn fe discipline teacher woo tell yuths da trooth dat santa nuh xxist
imagine embracinn da lie fe brainwash yuth.
same ting dem doo widd da myth dat jesus is da reason for da season
christmas ting iss bout increasinn churches donation
Originally posted by mountaingal View Posti dont even get this thread. what's wrong with pagan rituals? they are the funnest of all.
it's the heathenry that makes them good.
dem doan put een the part yet bout commercialism and people being forced to buy gifts for the easter bunny wid dem mother sweetie money.
or maybe me getting alla the tread dem confused
this here is a talk show in toronto all bout Santa , mushrooms, christmas scam
stapp eethOriginally posted by CeaBee View Post
dem doan put een the part yet bout commercialism and people being forced to buy gifts for the easter bunny wid dem mother sweetie money.
or maybe me getting alla the tread dem confused
cb yuh tartinn fe sund like sarah palin
“I love the commercialization of Christmas because it spreads the Christmas cheer,” Palin gleefully told Lauer. “It’s the most jolly holiday, obviously, on our calendar, it’s wonderful.”
This morning, Palin, while hawking her book, told Matt Lauer, “I love the commercialization of Christmas, because it spreads the Christmas cheer.”
Lauer, trying to get Palin to settle on one narrative, then said, “but you say it takes the heart out of Christmas.”
“No,” Palin responded, “what I’m saying is we need to protect the heart of Christmas and not let an angry atheist armed with an attorney, as Scrooge, tell us that we can’t celebrate traditional faith in America. We have a constitutionally protected right to celebrate faith and Christmas is a part of that.”
So, the commercialization of Christmas is the heart of Christmas? And that needs to be protected?
wii dunn finish widd da commercialization aff christmas noww wii bunn fiyah pon da overcommercialization aff christmas. iff yuh doan beeleeve mii look pon sarah painlin new book bout da comercilization aff christmas. imagine writing a christmas book fe mekk money bye bunninn fiyah pon de comerciliaztion aff christmas ann doan see da hypocrisy.