Re: Well...
Nunya wah you
fah? you face favah 
anyhew.....

di current mr ilp was kinna
cah ascarding to im mi behavior was "unpredictable". is im stop ah Duane & Reade ahn tell mi fi buy di 1st test.
When mi show im di result im call im sister, which is wah im do when im shockted (and secretly want to
).
Den im right mind tek ova (to be read: he see seh me was ready fi
) so im suggest mi tek one next test im sister suggested. Then he went wid me to both drs. ahn di lab.
im was in deh when dem examine & interrogate mi today. mi think di magnitude of dis ting setting in. im gone go play golf.
as fi bakrah...mi sure dem will chat mi, but
last year...2 teachers had babies and weren't married. truthfully, they are more "strict" when the elementary teachers do it.
Nunya wah you
fah? you face favah 
anyhew.....

di current mr ilp was kinna
cah ascarding to im mi behavior was "unpredictable". is im stop ah Duane & Reade ahn tell mi fi buy di 1st test. When mi show im di result im call im sister, which is wah im do when im shockted (and secretly want to
).Den im right mind tek ova (to be read: he see seh me was ready fi
) so im suggest mi tek one next test im sister suggested. Then he went wid me to both drs. ahn di lab.im was in deh when dem examine & interrogate mi today. mi think di magnitude of dis ting setting in. im gone go play golf.
as fi bakrah...mi sure dem will chat mi, but
last year...2 teachers had babies and weren't married. truthfully, they are more "strict" when the elementary teachers do it.