Re: Mi Get Letter in di mail
yes but dem never live inna dutty merica wid dem dutty ppl and dis dutty environment and dutty pollution. yuh eva go portland yet how it nice and green and di air clean and fresh <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">mi no know if har ppl dem come from portland yes or no but fi augiment sake
</div></div></div>
but ilp dont listen to me listen to di ppl weh know bout breeding
and maybe listen to the doc
wat does mr ILP say about the shots?
yes but dem never live inna dutty merica wid dem dutty ppl and dis dutty environment and dutty pollution. yuh eva go portland yet how it nice and green and di air clean and fresh <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Click to reveal.. <input type="button" class="form-button" value="Show me!" onclick="toggle_spoiler(this, 'Yikes, my eyes!', 'Show me!')" /></div><div class="ubbcode-body"><div style="display: none;">mi no know if har ppl dem come from portland yes or no but fi augiment sake
</div></div></div>but ilp dont listen to me listen to di ppl weh know bout breeding
and maybe listen to the doc
wat does mr ILP say about the shots?
She teaches a college course.