Re: mi have a secret fi tell
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">
mi wi deh yah fi see di wen dese kids grow up and stawt tek man/ ooman an see wah di hell oonuh ago do. cus oonuh cyan do a dam ting. fi oonuh parents did try dem bess and still di whole a oonuh did bad like sore
so mi know oonuh only a beet up oonuh key baord
Speak fi yuhself Vegas.. What my parents did worked for me ..mi a noh angel but I sure did not have no bway pickney ina mi as a teenager
An dem neva havi treatnen mi eida ..jus some good common sense talk an mek sure mi was in activities fi keep mi occupied growing up. 
Dis Generation come to tink sey dem have a RIGHT to have sex as a teenager cause of this attitude bout "dem ago do it any way"
Naaah mi naah play dat game wid my lickle wan when shi tun teenaga. Hell to tha No!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">

Speak fi yuhself Vegas.. What my parents did worked for me ..mi a noh angel but I sure did not have no bway pickney ina mi as a teenager

Dis Generation come to tink sey dem have a RIGHT to have sex as a teenager cause of this attitude bout "dem ago do it any way"