had mi meltdown finally
it's been over a month of being in di hospital, having the baby and now have him stuck there. he also failed his carseat test (haffi sit in it for 90 minutes without heart rate plunging) last night so i left feeling pretty bummed.
my sistren who also from yard but live east coast (20 nuff years of friendship) landed today and is like mi feel like mi can finally just let go and mek smaddy else tek care a mi fi a likkle.
so yeah, had my meltdown at the hospital todeh
. mi decide fi juss low di fellow mek him mature and come home when the time right.
it's been over a month of being in di hospital, having the baby and now have him stuck there. he also failed his carseat test (haffi sit in it for 90 minutes without heart rate plunging) last night so i left feeling pretty bummed.
my sistren who also from yard but live east coast (20 nuff years of friendship) landed today and is like mi feel like mi can finally just let go and mek smaddy else tek care a mi fi a likkle.
so yeah, had my meltdown at the hospital todeh