A Foodies Trip Report
Re: A Foodies Trip Report
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">Wan ah mi niece ah climb de wall like monkey \o/ and de crazy parrot inna mi nephew shirt - im love climb in dere an look out

mi daugta fren Nyara climb wall same way.. an shi teach har how fi dweet.. deh fus time mi si ar dweet mi almost ded...
Luckily wi nuh ha no wall inna wi house wey shi cyan duh dat!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">what a way you favor Daddy
I'm with Wahalla, such a blessing for him, and mi wan see Mommy too
LOL - is true yuh nuh Danner I Fayva mi faada - but dem say dat is good luck right? kikikiki
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Wahalla</div><div class="ubbcode-body">mi jus sen yu an long over due email.. mi fried plantain... </div></div>
Tanks babes - got it and respond...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bandanna</div><div class="ubbcode-body">
Jazz, yuh is one of the nicest boardies mi ever get the pleasure to meet
Okay, Imma shut my big mout, read, and pretend mi deh by yuh side
awwww - look how yuh ah go mek mi bawl now
an you know I doan cry pretty cho! - chruss mi - you are one of the nicest PERSONS i have ever met on board and off - sometimes I wonder if one person can really so sweet? mek mi wory bout yuh sometimes say people ah go tek advantige ah yuh - but doan change yuh hear?
enough miserable people deh out deh - we need more like yuh.
Anyway - back to Kingston we went and the boys wanted to do something that we had no interest in so me and my girls went out... and by girls I mean my best friend from high school and my niece
First we went to a newish place by Quad named Privilege but nutten nevva gwaan deh so =- it was empty - de ddrinks were overpriced and watered dung... so afta we pay we $500 fe go in deh so plus $200 fe parking we lef an go ah Friction pon Constant Spring Road at the marketplace... MARKETPLACE was HAPPENING - we had a great time and after a generous tip to the bartender - the drinks were RIGHT!!
Me and my girls!

So we were leffing feeling a little tipsy an all the way IRIE
- wen I look up and who DO I SEE????
So I BAWL OUT HIM NAME an den shamelessly mi say I LOVE YOU take a picture with us please!

He was so nice an patient h8im stand there and wait - caws ediat mi did have mi camera set pon movie an twice they tried to take it before I reset it and he did not complain although it was 2 AM...
USAIN YUH SELL AWF!!!!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Pura_Vida_ILP</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">
minus di ackee
look pon di plate
TAPPI - de ackee did sweeet nuh baxside

((((Mama))))