Re: People who "put on"
Maybe beause I dont like pretentious people and mi kina tolerate it lang enuff. People can be pretentious enuff to even try fi put yuh down or mek yuh feel substandard to dem wid dem condescending ways
She has gotten to that level. Yes I could drop her - but I dont see that necessary other than to tell her <span style="font-weight: bold">STOP IT</span> already! 
If I am going to hang around you then be yourself like everybady else is. Noh baddy naah run rat race wid har. All a wi a come fram humble begginings .. a fram fuss yr callege wi know each other an a struggle come up so the "one up" business noh necessary.
Maybe beause I dont like pretentious people and mi kina tolerate it lang enuff. People can be pretentious enuff to even try fi put yuh down or mek yuh feel substandard to dem wid dem condescending ways

If I am going to hang around you then be yourself like everybady else is. Noh baddy naah run rat race wid har. All a wi a come fram humble begginings .. a fram fuss yr callege wi know each other an a struggle come up so the "one up" business noh necessary.