Gi yuh a funny twist to this. I have another set of college friends who mi memba use to share wan tin a sardine between di 2 a dem fi dinna (dem married now) Poor as a chuchmouse when wi deh pan campus ... Wi use to a laff when after 1 week dem a nyam some ole pizza an a pear aff di jonjo fram di edge Dem use to mek ole food strech soh til
Those 2 people now are established attorney and Phycologist. Doing very well. Dem have more dan enough fi boasy bout but yuh woulda neva know sey dem have it when yuh roun dem. All dem interested in a nyaming an fi carry on like mad people like di res a wi. But when shi si dem shi a try draw dem ina convastion about dem house and ting ready fi start di dual match up. Dem igonore har all di time.
When dem have fidem house party they go out of them way not to include her and I can only assume is because her personality doent mesh with theirs. Mi cyan even open mi mout an slip fi sey So and So a have party cause shi ago fine out sey dem naah invite har It's awkward to say the least when u in dat position.
Wi try and try nat to mek a big issue but shi jus ina yuh face constantly. I guess the unfortunate thing is because we dont say anything she may feel it is acceptable or that we buy her crap. I did reach a breaking point that night... It was edia sey someting or explode from within
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.