Re: DEXTER Negril
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: played</div><div class="ubbcode-body">I do not need to post a photo,He is obviously doing this a lot.He is 25 or so he says I do not know what is the truth from him and what is not right now.
<span style="font-weight: bold">The beach gigs are usually upfront about what they do</span> it is no strings so I do not know why this one felt the need to lie? </div></div>
for real????
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: played</div><div class="ubbcode-body">I do not need to post a photo,He is obviously doing this a lot.He is 25 or so he says I do not know what is the truth from him and what is not right now.
<span style="font-weight: bold">The beach gigs are usually upfront about what they do</span> it is no strings so I do not know why this one felt the need to lie? </div></div>
for real????

mi seh di wan Chreva lie yuh see
bout how him own di hotel and di ski boat
an juss a barra a smalls fi buy back di food cause di jps peeple dem doan like him cause him a prospa an juss cause a dat him light get cut awf and him had to feed di entiya contents a him stainless steel fridge tuh him dawg. Suh afta mi tek up di money an gi chreva di light him call an seh how him had wuz to move from di 12 bedroom house weh him have cause him biznizz going so good dat di wan Butch Stewat obeah him suh now him a beg mi 1gran fi guh buy 12 building block fi mek up wan room. him seh dat it is di stawt of a home fi mi an him suh mi sen di gran.