Re: so Dr Phil is covering this subject
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">She need to own the job title that goes wid har job description.
That would be like if I was digging ditches all day every day and getting paid fi it, but a run dung people seh mi is NAT a ditch digga
OWN it girl yous a Hoe youse a hoe youse a HOE!
<span style="font-weight: bold">not that there is anyting wrong wid dat </span></div></div>
i want a raise of hands of any poster on here who ha dawta, niece, sister,cousin who u love, u would advise whoring as a choice in life...fi real..cause a whore is a whore is a whore n dere is no diffrance if u man come by n leff di money on di table r if u lean pon a wall an solicit..di changing of currency fi sex is the said ting...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: diabolical_Tanya</div><div class="ubbcode-body">She need to own the job title that goes wid har job description.
That would be like if I was digging ditches all day every day and getting paid fi it, but a run dung people seh mi is NAT a ditch digga

OWN it girl yous a Hoe youse a hoe youse a HOE!

i want a raise of hands of any poster on here who ha dawta, niece, sister,cousin who u love, u would advise whoring as a choice in life...fi real..cause a whore is a whore is a whore n dere is no diffrance if u man come by n leff di money on di table r if u lean pon a wall an solicit..di changing of currency fi sex is the said ting...