Re: Forgive & Forget
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rundung</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">i forgive...and if i smoke enough weed...soon enough, i forget too. </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] How in God's name do you get wey widd saying dose things when I've seen people get in trouble for much, much less? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
ADMIN AND MODS HAVE YOU SEEN THIS? Don't we still cater to kids on this site? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
ah think yuh a di second terd or fwoat smaddy weh come in yah come seh dat an nat wan ting eva been done bout ie </div></div>
boo hoo for you too... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] </div></div>
sooowij
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mrs. MarieK</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Rundung</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: loops</div><div class="ubbcode-body">i forgive...and if i smoke enough weed...soon enough, i forget too. </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] How in God's name do you get wey widd saying dose things when I've seen people get in trouble for much, much less? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]
ADMIN AND MODS HAVE YOU SEEN THIS? Don't we still cater to kids on this site? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
ah think yuh a di second terd or fwoat smaddy weh come in yah come seh dat an nat wan ting eva been done bout ie </div></div>
boo hoo for you too... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crybaby.gif[/img] </div></div>
sooowij