Re: Should I go?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DebsinNY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">ignorance is a terrible ting enoh......carry on wid yu drama..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
nobadda wid ar Tilly
u kno Booty Call
sad when a woman have to stoop so low </div></div>
Last time I checked I was still legally married to the man. Since when is bedding him stooping low? You know what, it is so typical of you women to kick another woman when she is down. I never came on here attacking anyone and then you all come with your snide rude comments and I am supposed to sit back and take that. Go ahead and reinforce the stereotypes, sista! </div></div>
one love yu hear sista..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mi not gwine guh bakk an fort wid yu caws yu ah deal wid sum heavy tings inna yu heart an soul....tek care ah yuself an yu pikney.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DebsinNY</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SweetSsop</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TLC_29</div><div class="ubbcode-body">ignorance is a terrible ting enoh......carry on wid yu drama..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
nobadda wid ar Tilly
u kno Booty Call
sad when a woman have to stoop so low </div></div>
Last time I checked I was still legally married to the man. Since when is bedding him stooping low? You know what, it is so typical of you women to kick another woman when she is down. I never came on here attacking anyone and then you all come with your snide rude comments and I am supposed to sit back and take that. Go ahead and reinforce the stereotypes, sista! </div></div>
one love yu hear sista..... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mi not gwine guh bakk an fort wid yu caws yu ah deal wid sum heavy tings inna yu heart an soul....tek care ah yuself an yu pikney.