<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">natt wifee material
oomen wey waan man fii mine dem ann buy dem evereeting. awl dem good faa iss paid eh-em cah dem too lazy fii wukk </div></div>
That is a lie. There are plenty of men who don't want their wives to work. My Mother has not worked since back in the 70's and her husband would not have it any other way. Every man out there is not on the "If I have to work, you have to work too" trip. Then there are women who work not because it's a requirement, they want to and the husband has no objection. Every relationship is different.
If a woman can go out and work 9 or 10 hours a day, what makes a man think she should come home and work the whole house and he sits in his easy chair waiting for handouts?? A decent man will come home and pitch in to make the house run smoothly. He can get the kids homework done. Get their baths done. Take out the trash. Sweep a floor. Or even cook. In some households, the man is the cook and all is well. There is no rule book on this subject so nobody should be judged.
You have a very narrow mind on this subject. Maybe the women you deal with are only good for the eh-em YOU pay for. You need to get a real woman and maybe your opinion will change. If it's women you like. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
Funny how yu tek di man post and turn it into a feminist movement. di man ask what qualified as a wife material. Wi state one attribute and yu run gawwn a left feild id yu feminsim. Di man nevah ask what a Husband material.
Nuff woman are sinlge parents because dem have di same mentality as yu. So it sounds like yu bettah off being a wify material to another wife. Dem occational tu.
yuh cyaan respon to the reasoning so yuh launch attack. typical. u claim sex is not one-sided, me show u fimme it is. u claim ooman fi tek care of everyting like di man hand dem a fin an him fi jus be a log. if u think sharing responsibilities is feminism den me sorry fi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] caw u musn come in like a log in di relationship.
as fi nuff ooman being single parents; if dem ooman was like me maybe di worl would be less peopled caw me naw breedup fi nobaddy den stuck wid all di responsibilities.
Show me where I made such a statement. Where did I state that a woman should take care of everything? Again a femist will fine soemthing out of nuthing just to push their agenda. No where did di man ask nuthing boute sharing responsiblities . The question was quite simple for some of us.
Now go and have fun trying to fine where I made such a statement. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nunya</div><div class="ubbcode-body">Talk bout cooking - mi memba one yout back in de day who always say im nah deh wid nuh ooman who cyaa cook an nuh know how fi clean good an ray ray.
Im meet dis nice girl foofah han dem did sweet esi - but im neva satisfy yet! Everyting she cook, im wax it awf, but still tun roun an compare it to how im madda cook. An nuhbady cyaa cook like im madda.
One day im ooman jus stop cook. Fawt. Im cuss, im quarrel, im try ask, im grumble, im complain - all now she nuh fawt pon im. Fi bout a year she nuh put pot pon stove - at least fi im nyam outta. She neva argue wid im. She neva tell im say she tyad a how im neva ha nutn good fi say bout har cooking, how im always a compare har to im madda so now im fi galang a im madda yawd go eat.
She jus stop cook an gwan like nutn outta de ardinary. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] Im all stawt treatn say im a go lef har caw she nah feed im [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] So til wi stawt dead an a ask if im a har baby [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Im neva lef. Im learn how fi cook likkle fi im self (one time im cook an affa har some an she say 'no tanks. Dat wi swell mi belly. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]) Im nyam out til im weak. Im try gaa im madda yawd wheneva im coulda go until im madda tell im fi stop come Always a try invite imself a wi (im fren dem) yawd [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Afta bout a year, de wife stawt cook again. She tell wi say, when im come eena de house de day an de sweet cooking smell lick im, im yeye dem full-up a wata [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
Fram dat, im nuh ha nutn negative fi say bout har food. If im si har a look eena de fridge too long im a ask har if she need fi go a supamarket, im stawt jingle cyar key - ready fi carry har go [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Man - sometime mi tink say dem a de fooles breed eva mek... hm. </div></div>
Sumtime ah nuh wi....ah dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
Caws wid mi ex, mi di du all dem ting deh, an mi feel like im neva satisfied wid anyting mi du. Suh mi give, give, give an give some more till mi just get tiyad. Im even try compare mi tu weh im madda du an ray ray.
Sometimes its juss not di ooman, its di man.
Great story Nunya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">Yu mek yu bed den lay in it. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: BIGGAHVIEW.</div><div class="ubbcode-body">Show me where I made such a statement. Where did I state that a woman should take care of everything? Again a femist will fine soemthing out of nuthing just to push their agenda. No where did di man ask nuthing boute sharing responsiblities . The question was quite simple for some of us.
Now go and have fun trying to fine where I made such a statement. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] </div></div>
the very fact that I responded to ur statement(of ooman should wash, cook & clean an tek care a pickney) with the point that the man can do as well and u jump up wid "feminism" says all. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: blugiant</div><div class="ubbcode-body">natt wifee material
oomen wey waan man fii mine dem ann buy dem evereeting. awl dem good faa iss paid eh-em cah dem too lazy fii wukk </div></div>
If a woman wants a man to mind her and buy her everything and he's happy doing that, who're you to judge her? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] If im no have a problem widie, why would you??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] Yuh a im keepa? Im boss???
If a woman wants a man to mind her and buy her everything and he's happy doing that, who're you to judge her? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] If im no have a problem widie, why would you??? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] Yuh a im keepa? Im boss??? </div></div>
caw him cheap, das why [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.