Re: Yuh tink him wrang?
Everybody makes mistakes, even you. Hear how you start die post:
Mi fren (Vern,
but like ole time peeple seh:
When your friend becomes your foe
All over the world your secret go,
and you are definately her foe.
Hopefully, she doesn't belong to the jas.com community.
Him cut up now, but if him fair, im wi tink it over an gi har a chance, the same way how she gi im a chance.
She has actually made the biggest mistake of all, by telling you her story, cause the whole world know about it now, which makes it harder to forget, not to mention forgive.
A nuh ongle adulterers a go bun inna hell fire, according to Revelation, the gossip mongers dem a go bun to.
Everybody makes mistakes, even you. Hear how you start die post:
Mi fren (Vern,
but like ole time peeple seh:
When your friend becomes your foe
All over the world your secret go,
and you are definately her foe.
Hopefully, she doesn't belong to the jas.com community.
Him cut up now, but if him fair, im wi tink it over an gi har a chance, the same way how she gi im a chance.
She has actually made the biggest mistake of all, by telling you her story, cause the whole world know about it now, which makes it harder to forget, not to mention forgive.
A nuh ongle adulterers a go bun inna hell fire, according to Revelation, the gossip mongers dem a go bun to.