So class just stawt and mi going over the plan fi di day wid di pickney dem. Suh mi usual is to ask (afta mi go over di plan), "Any Questions, comments, concerns?"
One ah di gyal students raise har hand ahn seh, "Ms. ILP, I have a question, but it kinda doesnt have anything to do with what is on the plan for today." (<-----right deso, mi shoulda know seh it was gonna tick mi off, but mi took di baits...). [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
Mi tell har fi go ahead, as she is not di type weh normally go off topic. She go on to say, "We were in class today (another class) and another teacher, I dont feel comfortable saying their name said that you are probably a criminal because they dont know anything about you and you are always going back and forth to your "home" (di gyal mek di " " wid har finga dem) in the caribbean. Den she go on to seh daht di teacha tell dem daht mi is living "with some guy. And that they (the teacher) was told that he was into drugs."
Den di whole class buss out, "yeah, I was in Chemistry, I was in Calculus, I was in ..." and dem stawt fi tell mi how mi is di topics of discussion inna dem class ah daytime. When dem supposed to be learning dem lesson. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] Di discussion is conducted by dem teacha...my collegues... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
Di gyal weh raise har hand seh she was upset ahn dahts why she asked me.
When mi seh di devil strong.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
Wha mi fi do? Cah mi know who one ah di smaddy is? Wait till dis bell ring [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
One ah di gyal students raise har hand ahn seh, "Ms. ILP, I have a question, but it kinda doesnt have anything to do with what is on the plan for today." (<-----right deso, mi shoulda know seh it was gonna tick mi off, but mi took di baits...). [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
Mi tell har fi go ahead, as she is not di type weh normally go off topic. She go on to say, "We were in class today (another class) and another teacher, I dont feel comfortable saying their name said that you are probably a criminal because they dont know anything about you and you are always going back and forth to your "home" (di gyal mek di " " wid har finga dem) in the caribbean. Den she go on to seh daht di teacha tell dem daht mi is living "with some guy. And that they (the teacher) was told that he was into drugs."
Den di whole class buss out, "yeah, I was in Chemistry, I was in Calculus, I was in ..." and dem stawt fi tell mi how mi is di topics of discussion inna dem class ah daytime. When dem supposed to be learning dem lesson. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bexbad.gif[/img] Di discussion is conducted by dem teacha...my collegues... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
Di gyal weh raise har hand seh she was upset ahn dahts why she asked me.
When mi seh di devil strong.... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
Wha mi fi do? Cah mi know who one ah di smaddy is? Wait till dis bell ring [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]