Re: What mi fi do?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body">dese are di tings weh mek ppl shot up di place, enoh?
mi keep to miself, mi do mi work, mi nuh socialize wid non ah dem. mi go ah mi yaad when di day finish.
where di hell dem get off? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>
that seems to burn them ILP cause u aint tryna be their best friends for them to be all up in your business. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
that's the one thing I hate about having co-workers. Some expect you to be their best friends and chat your personal life with them and if you dont something must be wrong with you - hence the start to make up crap.
u dont have a teacher's union where you live, so u can go to them for direction on how to handle this?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body">dese are di tings weh mek ppl shot up di place, enoh?
mi keep to miself, mi do mi work, mi nuh socialize wid non ah dem. mi go ah mi yaad when di day finish.
where di hell dem get off? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>
that seems to burn them ILP cause u aint tryna be their best friends for them to be all up in your business. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
that's the one thing I hate about having co-workers. Some expect you to be their best friends and chat your personal life with them and if you dont something must be wrong with you - hence the start to make up crap.
u dont have a teacher's union where you live, so u can go to them for direction on how to handle this?