Re: HAILLLP!!!
tap encourage har, next ting she move di tread godunga bashment entatainment or some fawt!!!
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.
i had de same dilemna with my best friend's wedding but since i love her too bad i grinned and beared it, but ONLY from my love for HER. (and cau she love me bad too, she put it on her own CC and i paid her back as i could manage.)

<span style="font-size: 8pt"> but thankee <span style="font-style: italic">so very much</span> for including ALL AH WE. </span>
Notice dat mean say ongle me an di sista know bout di bredda and his histry of criminal bx wid her. Di sista a di maid of honor and dat is a whooooole nedda saga weh di 2 a dem cuss out each odda- and di sista dont talk to di fiance caw dem did ketch up 
mi just get email say fi sen har a check and measurements fi buy di maiden gown. Di frack cost $179
Inna mi whole 22 yrs off life, I have neva spen summuch fi ONE DEGGEH DEGEH frack!! NEVERRRRRRR. She say she soon sen we di shoes info. Baxide 
..seet happen already

Had to come clean and she understood. Cyan tell if shi did mad undaneat but dere was no hard feeling an wi still frens
i had de same dilemna with my best friend's wedding but since i love her too bad i grinned and beared it, but ONLY from my love for HER. (and cau she love me bad too, she put it on her own CC and i paid her back as i could manage.)

<span style="font-size: 8pt"> but thankee <span style="font-style: italic">so very much</span> for including ALL AH WE. </span>
Caw mi sure know say mi gwey hear boutie. And even if mi nuh inna di bridal party, mi gwey def a peepee cluckcluck same way inna di red. Cause mi is a egg 
Coulda neva! lawdhavismercy!! Dem couden do dat anyhow caw di hair an makeup person prolly wouden have no color wah can fit me AND them
Mi sure she wouden try that w/ me.
Eitha that or she choose ppl wid sense and not smaddy who might pick clubwear for example
buy suit fi him best man and mi sista did bex cyan done. Mi tink brides should factor dem ting deh inna di weddn cost. But i kinda see where since di maid gonna get to keep it, that she haffi pay feet. 
..seet happen already
Meanwhile she just sen email yessideh. mi gwey wait till she n'ave no choice but fi call me and aks mi fi give har mi pahticulaz. By then mi wi know wah fi say

..seet happen already
Meanwhile she just sen email yessideh. mi gwey wait till she n'ave no choice but fi call me and aks mi fi give har mi pahticulaz. By then mi wi know wah fi say
....the brides usually pay all the expenses....
she neva did look pon we dresses til she see them on the weddin day, and i must say it looked great. her colors were dove gray and pale yellow, the groomsmen all had de saft yellow in the cummerbunds, and we maids had all different shades from bright to pastel, it made a gorgeous palette.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.