Re: tomorrow is the day...theeeeee DAY
dat was funny ...mi can see wid har since mine tun up an hour ago ....seems i am still not eating enuff so him going to be checking everyday on mi diet fi di day...
i was juss forced to eat more food in one sitting dan i am use to unless it is wen mi feel like eating
AND TO ADD TO DAT MI JUSS LOOK AT MISELF IN DI FULL LENGTH MIRROR AT THE END OF THE UPSTAIRS HALLWAY N I AM GETTING MUSCLES IN MI CALVES...OH HELLLLLL NO...NOT MY BEAUTIFUL LEGS ...MI NOT GETTING DEM DEFORMED DAT WAY...
dat was funny ...mi can see wid har since mine tun up an hour ago ....seems i am still not eating enuff so him going to be checking everyday on mi diet fi di day...i was juss forced to eat more food in one sitting dan i am use to unless it is wen mi feel like eating
AND TO ADD TO DAT MI JUSS LOOK AT MISELF IN DI FULL LENGTH MIRROR AT THE END OF THE UPSTAIRS HALLWAY N I AM GETTING MUSCLES IN MI CALVES...OH HELLLLLL NO...NOT MY BEAUTIFUL LEGS ...MI NOT GETTING DEM DEFORMED DAT WAY...
...today was legs n again i am amazed at wat can hurt...u would tink dat my now mi body wudda use to dis...helpppppppppppppppppppppppppppppp...wen him seh mi fi clench mi buttocks an stan up mi seh to him dat is wat we women call vaginal tightening..cause is di said muscle group mi a use...
one roll disappear arredy so mi a stay di course....
mi cheeks an raise dem up..den mi haffi dweet an raise mi legs out straight...den mi flip ovah and using di half a ball and raise up pon tiptoes
but because i like how i feel
How Environmentally Unfriendly Vannie
Get a brita filter and 2 nice nice wata bokkle.. one in the fridge and walk wid one