Re: mi an a repair man nearly fight yessiday..di man
Jesas Gad ....NOOO! Did you say 20lb!
Mi mumma teet! Mi tink yuh a come inyah an seh 5lb or even 10.
Lawd Gad.. mi nat even tink mi can mange fi liff 20lb affa di shelve inna di store much less.
Goh si mi a struggle fi put dat inna di shopping cyat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">u hold a 20lb weight </span>in both hands , stand wid u feet apart, touch each ankle in turn...wen u stan bak up u mek sure fi stretch di hands up in di air..trust mi , it sound easy but is not since u hold dat blinking 20lb weight...brings a whole new dimension to touching ur toes....
u can also hold di weight in both hands outstretched and turn to ur side fi howmany count...
dat is all i can memba since my mind blocks out the torture err exercises he has me do wid dem weights..i will mek a note an post dem in di fucha
dere is dis half a ball ting dat i have to balance on..it supposedly helps u center ur core..wateva dat fawt mean..all i know is dat it is hard to get on an harder to stay on... </div></div>
Jesas Gad ....NOOO! Did you say 20lb!

Mi mumma teet! Mi tink yuh a come inyah an seh 5lb or even 10.
Lawd Gad.. mi nat even tink mi can mange fi liff 20lb affa di shelve inna di store much less.
Goh si mi a struggle fi put dat inna di shopping cyat
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body"><span style="font-weight: bold">u hold a 20lb weight </span>in both hands , stand wid u feet apart, touch each ankle in turn...wen u stan bak up u mek sure fi stretch di hands up in di air..trust mi , it sound easy but is not since u hold dat blinking 20lb weight...brings a whole new dimension to touching ur toes....
u can also hold di weight in both hands outstretched and turn to ur side fi howmany count...
dat is all i can memba since my mind blocks out the torture err exercises he has me do wid dem weights..i will mek a note an post dem in di fucha
dere is dis half a ball ting dat i have to balance on..it supposedly helps u center ur core..wateva dat fawt mean..all i know is dat it is hard to get on an harder to stay on... </div></div>