Re: we and we hair
so mi start study likkle bout the reasons why we perm and ting. i got to a place where i felt i needed to go through some work on miself. mi needed fi love mi kinks, need fi stop torture miself, mi need fi do what was right for me.
mi go back a di likkle website (pm mi if u want it cause mi not here to convert nuhbaddy or preach) and mi find a group of men and women who teach mi how fi care fi mi hair. mi all learn recipe fi mek spritz, hair butters and ting. mi even learn fi braid mi hair.
mi was a wuss and still worried about what mi coworkers (mostly white) would say.
di first day mi wear mi likkle twa (teeny weeny afro) mi was so afraid. mi walk round wid a defensive posture all day caw mi just did a wait fi smaddy bright enuf fi se "eh" to me bout it.
mi live thru the day. but mi find dat all of a sudden mi a represent di whole race and haffi a explain tings. yes we wash our hair, yes my hair seems short because it curls up on itself. we perm to straighten, u perm to curl.
do not touch my hair [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
yes u can touch my hair [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
mi favourite style was mi puff ( a it mek it inna di book)
so mi start study likkle bout the reasons why we perm and ting. i got to a place where i felt i needed to go through some work on miself. mi needed fi love mi kinks, need fi stop torture miself, mi need fi do what was right for me.
mi go back a di likkle website (pm mi if u want it cause mi not here to convert nuhbaddy or preach) and mi find a group of men and women who teach mi how fi care fi mi hair. mi all learn recipe fi mek spritz, hair butters and ting. mi even learn fi braid mi hair.
mi was a wuss and still worried about what mi coworkers (mostly white) would say.
di first day mi wear mi likkle twa (teeny weeny afro) mi was so afraid. mi walk round wid a defensive posture all day caw mi just did a wait fi smaddy bright enuf fi se "eh" to me bout it.
mi live thru the day. but mi find dat all of a sudden mi a represent di whole race and haffi a explain tings. yes we wash our hair, yes my hair seems short because it curls up on itself. we perm to straighten, u perm to curl.
do not touch my hair [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
yes u can touch my hair [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img]
mi favourite style was mi puff ( a it mek it inna di book)