mi just buy mines and mi bex bad cus the canada dalla is more dan di merican dallar yet still mi end up pay more due to paypals teifing exchange rate. Wendy mi want back mi dalla add yuh try put one cheque inna di book.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">mi just buy mines and mi bex bad cus the canada dalla is more dan di merican dallar yet still mi end up pay more due to paypals teifing exchange rate. Wendy mi want back mi dalla add yuh try put one cheque inna di book. </div></div>
Oh poor baby ((Vegas)) Yuh right but cansida dat di price yuh pay fi di autograph. DWL
Will send it off tomorrow.
BTW - How smaddy soh viagro like yuh have such a stochious name. Mi did relly tink a Mildred yuh did name enoh
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">One more thing before mi bolt. New news fi di Ticker!
<span style="font-size: 11pt"><span style="font-weight: bold">The Caribbean Market </span> has agreed to carry "A SOH WI DO IT!" effective January 30th.
I secured the deal today!
<span style="font-weight: bold">Address:</span>
7505 New Hampshire Ave # 101
Takoma Park, MD 20912-6970
<span style="font-style: italic">Working my way into the bookstores </span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Yeah Bandi - I was kina stunned by that.
you have been scarce. Hope all is well </div></div>
Yes dear, life just busy, busy, busy... I know I owe you an e-mail, will try to get back at you this weekend
BTW - How smaddy soh viagro like yuh have such a stochious name. Mi did relly tink a Mildred yuh did name enoh
mi no too sure wah dat word mean but now mi a stawt wonder if is u keep on a send dem heep a viagra emails to my work email mi seh di amount a viagra spams mi get a work is more dan tongue can tell. mi all a get Russian brides
neways miss Wendy is how u manage to pick a NON JAMAICAN fi edit yuh book? a bias u bias choo she have di likkle cuban color and di pretty hair
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">neways miss Wendy is how u manage to pick a NON JAMAICAN fi edit yuh book? a bias u bias choo she have di likkle cuban color and di pretty hair </div></div>
Vegas, a troo mi love yuh why mi doan set Los Orishas Santeria pan yuh baxide enoh.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">dem fly-by-night-pitch-by-day St. Thomas sci-ance cyaan hole a cangle to us
tap mash up Miss Wendy chread </div></div>
sorry bout dat miss Wendy...back to business.
Buy your books here....enter to win a free flight to Negril curtesy of magix
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Vegas</div><div class="ubbcode-body">...enter to win a free flight to Negril curtesy of magix </div></div>
Vegas - yuh noh easy a rahtid Di irony is dat mi a more "Cuban" dan Peasie ..Di Cohens dem are Jews from Cuba .. so in dat case yuh know mi haffi look out fi mi people dem
BTW - You book is on its way. Afta mi mail off di ting mi memba seh mi shoulda did put wan check in deh fi refund yuh di $1.39. Hush ..maybe nex time
<span style="font-size: 11pt"><span style="font-weight: bold">Morgan State University, Baltimore, MD
Has invited me to do a signing and reading for the Caribbean Students
February 17th at 4- 5pm
I am soooo excited!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.