On the set with Peppy one..Nerves are beginning to show. But once Pep got into the questions, I was at ease.
One embarrassing moment on camera.. I was asked about the editing process for the book since it is written patois that has no structure. So I was explaining what strategy I used and gave shout out to <span style="font-weight: bold">PEASIE and KI</span>A. Ooppppppsss
So Peasie and Kia .. mi did give unu props wid unu real name. I really like working with you guys. Thanks a billion (kisses))
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Yes ..yuh cuter dan dat fi troot .. But I really doan know where Cntry come up wid di decent part Dat a baffle mi bad </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">She was all smiles prior to the interview. Then one of the interview questions struck an emotional cord and she broke down on camera. </div></div>
Wends, me musse cold, but me no mek nutten shake me up like dat, a musse only me grand kids dem can call me a bawl fe some foolishness and it mek me belly drop, but someting like dat, no man, she shudda done deal wid dat and a can move on??? ehhhmmm
anyway, lovely song....wish her the best, she looks sooo beautiful when she is smiling, the sad pic deh she gween haffe deal wid dat better dan dat~
A noh seh yuh cole Cntry.. Mi cyaan si odda people a bawl an noh tear up. A mi modda mi get it fram But mi glad a neva mi wan did a bawl.
No man it was touching ...I could tell she was trying hard to hold back but you really don't know what kind of pain she grew up with that evoked that response. She recovered nicely after the break though Is so easy yo get a big head wid fame but mi like how shi still rooted. Her interview was deep.
I don't think I will ever forget Saturday.. I learned a lot from these women about true dedication and perseverance, kicking down doors,<span style="text-decoration: underline"> staying true to oneself</span> and the whole nine yards. They all had a "bottom" moment in their lives that they rose from and rose BIG to accomplish all they have today!
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">u no look like no nerves did a badda u at all,
den u really waan call ppl name on tv kia and peas, a good ting it never live ehhh??? dwl </div></div>
DWL
Aaah sah .. deh pan camera a talk bout Big up to Kia and Peasie
But the thing si us Jamaicans are so accustomed to having nicknames that it was like nothing. Yuh shoulda si di man face when mi waan tell im fi cut. Him neva si nutten wrang wid weh mi a seh. Mi haffi explain seh a noh soh dem name an mi need si seh it ova A dat time everybady start laff affa mi
Oh wan more ting mi figet fi mention Stefanie Belnavis the Miss Caribbean Metro USA 2011 Winner is blind in the left eye. Yuh woulda neva know if she didn't tell yuh.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Aaah sah .. deh pan camera a talk bout Big up to Kia and Peasie
But the thing si us Jamaicans are so accustomed to having nicknames that they didn't now I made a mistake. Yuh shoulda si di camera man face when mi tell im fi cut. Him neva si nutten wrang wid weh mi a seh. Mi haffi explain to Peppy seh a noh soh dem name an mi need si seh it ova A dat everybady start laff affa mi </div></div>
Just try explaining your Jamaicans.com friends to your other friends
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body">Just try explaining your Jamaicans.com friends to your other friends </div></div>
if i never had hosted a bashment back in the days.....
my friends would have never understood it,
but now dem ask me how is my friends on the board,
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Peasie</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: WeNdY</div><div class="ubbcode-body">Aaah sah .. deh pan camera a talk bout Big up to Kia and Peasie
But the thing si us Jamaicans are so accustomed to having nicknames that they didn't now I made a mistake. Yuh shoulda si di camera man face when mi tell im fi cut. Him neva si nutten wrang wid weh mi a seh. Mi haffi explain to Peppy seh a noh soh dem name an mi need si seh it ova A dat everybady start laff affa mi </div></div>
Just try explaining your Jamaicans.com friends to your other friends </div></div>
And dat was di prablem ..because dem jus tink a regular nickname ting an poor mi cyaan explain to dem seh is wan Board moniker All mi coulda do is beg di man jus edit it out an jus trus mi seh anoh soh unu name
I am sure it naah goh obvious when it air seh dere was a cut
If mi did know seh dah questian deh did ago cme mi woulda practice hard fi noh seh Peasie and Kia
yes..same lady.. I wanted to show her eyes close up .. not very evident that she lost sight in one eye. She is a dance instructor. She studied dance and the arts in London. Mi seh di yaadie dem a gwaan wid BIG tings.
<span style="font-size: 14pt">
<span style="font-weight: bold">A SOH WI DO IT!!</span></span>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">wow, what a ting ehhh, so she musse put nuff strain on the right eye!!
she is beautiful lady.............
pretty pic of her in the red skirt, she looks like she is floating, i would buy a pic like that,
who is the first pic, nuh de same lady?? </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.