Re: An old time Favorite ..US Vs JA
No sah mi a dead to rahtid! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
A weh Churchie and Chickie get dem yah sinting fram ..waaiii mi belly [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Di whole Unu a gwaan good!
US: Lift the hood of the car for me John
JA: Hey my yute Fly di bonett rasta!
US: I am waiting for a taxi and it’s taking so long
JA: But wait, no Robot naah run tidey!
US: I Love you girl
JA: Mi check fi yuh enoh daughta
US: Oh the poor little boy is Handicap
JA: But cooh pan di lickle invalid
US: Get me a pop please
JA: Beg yuh carry wan Aerated wata fi mi deh
US: It’s time for a Perm
JA: Gal yuh head waan Cream, yuh noh si how it tough an tan bad!
No sah mi a dead to rahtid! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
A weh Churchie and Chickie get dem yah sinting fram ..waaiii mi belly [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] Di whole Unu a gwaan good!
US: Lift the hood of the car for me John
JA: Hey my yute Fly di bonett rasta!
US: I am waiting for a taxi and it’s taking so long
JA: But wait, no Robot naah run tidey!
US: I Love you girl
JA: Mi check fi yuh enoh daughta
US: Oh the poor little boy is Handicap
JA: But cooh pan di lickle invalid
US: Get me a pop please
JA: Beg yuh carry wan Aerated wata fi mi deh
US: It’s time for a Perm
JA: Gal yuh head waan Cream, yuh noh si how it tough an tan bad!