Re: WWBP - Ensome
From Ms. Powell:
What is the most important thing in your life? Apart from yuh ex-sprint cell phone
LOL bout di fone.
My kids. They are the world to me. Who woulda thought that?
What would like for Christmas?
(mek yuh liss an mi wi email ie to Pressa)
Inna mi Miss Worl vice I'd like world peace. I'd like to eradicate starvation and homelessness. LOL
I'm not sure. I think I want a digital camera. But I don't know if I can be bothered with it. I'd like some more clothes, shoes, jewelry, underwear, a mini-vacation, cash, etc.
How is my little adopted God Son, him still love mi or him move on?
Him awrite. Yuh know im areddi. Outta site, outta mine. But wance yuh show up im wi bi in love wid yuh again. LOL
Wah mek yuh nuh like chicken?
DWL. Wen mi did a grow up inna Jamaica mi get chicken almoas every striking day. Fry chicken, curry chicken, brown stew chicken, roast chicken, bwile chicken, chicken every damn ting. Afta a while mi did get tiyad a it. Suh mi start eat ongle certain pawts. Til wan day mi jus stap altogedda. Now mi a start feel di same way bout beef.
What is your most priced possession?
I'd have to say my kids again. I've been through some stuff and realized that material possessions are not that important.
Wat is your favorite realty TV show?
Mi nuh watch dem. Fi mi reality is enuff fi entatain mi. Howeva fi a shawt while mi sista did ave mi a watch Road Rules.
Yuh like elephant man and if so would you kiss him for a million dollars?
Mi like im as an entataina. As fi di kiss meeda affi bi high an drunk same time fi dweet. Him nuh too pretty at all.
How yuh anty? Di wan weh luv fry fish Wish har ah meery chrismus an properous new year fi mi...
Shi awrite. Mi odda anti did ask bout yuh one day yuh nuh. Even mi chubby cousin. My family nuh figat nobaddi.
When did you know Pressa was your knight in shining armour?
LOL. Mi nat even did like im romantically at furs. Him was jus a cool guy fi hang out wid. An im fren dem did mad as shad. Suh mi fit rite een. Our relationship jus grew fram dat. Mi still nat even sure seh im a mi knight. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] A joke. I think it was a couple a munts afta we started hanging out.
From Ms. Powell:
What is the most important thing in your life? Apart from yuh ex-sprint cell phone
LOL bout di fone.
My kids. They are the world to me. Who woulda thought that?
What would like for Christmas?
(mek yuh liss an mi wi email ie to Pressa)
Inna mi Miss Worl vice I'd like world peace. I'd like to eradicate starvation and homelessness. LOL
I'm not sure. I think I want a digital camera. But I don't know if I can be bothered with it. I'd like some more clothes, shoes, jewelry, underwear, a mini-vacation, cash, etc.
How is my little adopted God Son, him still love mi or him move on?
Him awrite. Yuh know im areddi. Outta site, outta mine. But wance yuh show up im wi bi in love wid yuh again. LOL
Wah mek yuh nuh like chicken?
DWL. Wen mi did a grow up inna Jamaica mi get chicken almoas every striking day. Fry chicken, curry chicken, brown stew chicken, roast chicken, bwile chicken, chicken every damn ting. Afta a while mi did get tiyad a it. Suh mi start eat ongle certain pawts. Til wan day mi jus stap altogedda. Now mi a start feel di same way bout beef.
What is your most priced possession?
I'd have to say my kids again. I've been through some stuff and realized that material possessions are not that important.
Wat is your favorite realty TV show?
Mi nuh watch dem. Fi mi reality is enuff fi entatain mi. Howeva fi a shawt while mi sista did ave mi a watch Road Rules.
Yuh like elephant man and if so would you kiss him for a million dollars?
Mi like im as an entataina. As fi di kiss meeda affi bi high an drunk same time fi dweet. Him nuh too pretty at all.
How yuh anty? Di wan weh luv fry fish Wish har ah meery chrismus an properous new year fi mi...
Shi awrite. Mi odda anti did ask bout yuh one day yuh nuh. Even mi chubby cousin. My family nuh figat nobaddi.
When did you know Pressa was your knight in shining armour?
LOL. Mi nat even did like im romantically at furs. Him was jus a cool guy fi hang out wid. An im fren dem did mad as shad. Suh mi fit rite een. Our relationship jus grew fram dat. Mi still nat even sure seh im a mi knight. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] A joke. I think it was a couple a munts afta we started hanging out.
..yu was a cutie baby [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]